Έργα ζωγραφικής σε λάδι, ακρυλικό, υδατογραφία και τέμπερα.

Τα έργα ζωγραφικής ανήκουν σε γνωστούς διακεκριμένους ζωγράφους αλλά και σε πιο άγνωστους ταλαντούχους ανθρώπους της πόλης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφίσες σε καμβά και εκτυπώσεις με ψηφιακή ή αναλογική επεξεργασία. Αυτοκόλλητα τοίχου.

Μια γεύση από καμβοποιήση αφισών και φωτογραφιών με ειδική επεξεργασία πάνω στον καμβά (λάδι χειροποίητο ή σαγρέ) για να αποκτούν οι αφίσες αυτές τον "αέρα" ζωγραφικού έργου. Προτείνουμε μια μεγάλη γκάμα από αφίσες για τετοιού έιδους καμβοποιήσεις. Παράλληλα εκτυπώνουμε και καμβοποιούμε οποιάδηποτε φωτογραφία ή αφίσα, και μπορούμε να επεξεργαστούμε οποιοδήποτε έργο με σκοπό ένα εικαστικά διαφορετικό αποτέλεσμα. Επίσης διαθέτουμε και παραδίδουμε οποιόδηποτε θέμα ή αφίσα σαν αυτοκόλλητο τοίχου βινυλίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε επίσης και έτοιμα δείγματα από φωτό-ταπετσαρίες, ταπετσαρίες τοίχου (δειγμάτα σε βιβλία από χαρτί και βινύλιο) και ετοιμοπαράδοτα αυτοκόλλητα βινυλίου για τον τοίχο σας.

Κατασκευές και συνθέσεις από ξύλο και μέταλλο, ρολόγια τοίχου και καθρέφτες (wall art objects).

Τα έργα αυτά είναι χειροποίητες κατασκευές από ξύλο πάνω σε καμβά καθώς και μεταλλίκα αντικείμενα σαν ρολόγια τοίχου ή καθρέφτες. Όλα αυτά τα διακοσμητικά έργα είναι σμιλεμένα και ζωγραφισμένα στο χέρι (χειροποίητα) και πάραγονται αποκλειστικά στην χώρα μας από εργαστήρια με πολυετή πείρα στην διακόσμηση τοίχου. Η Γκαλερί τα διαθέτει στην μόνιμη εκθεσή της.
Νέο μας προϊόν είναι και τα ρολόγια από παλιούς δίσκους βινυλίου! Σε διάφορα ιδιαίτερα σχέδια και σε πολύ προσιτή τιμή. Μια πολύ καλή ιδέα για την ιδιαίτερη διακόσμηση του τοίχου σας αλλά και για δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα.