12.9.2018

Καλή σεζόν!

Η γκαλερί Τοξότης σας εύχεται δημιουργική σεζόν 2018-19. Ακόμα μια χρόνια μαζί σας με λύσεις για τα έργα σας. Από φέτος θα μπορείτε να βρείτε και ιδιαίτερα είδη δώρου και μικροαντιμείμενα, με έμφαση στο παρελθόν. Μια επίσκεψη θα σας λύσει τις απορίες!

28.8.2016

Καλή σεζόν!

Η γκαλερί Τοξότης σας εύχεται μια καλή και δημιουργική σεζόν 2016-17. Ακόμα μια χρόνια μαζί σας με λύσεις για τα έργα σας καθώς και wall art αντικείμενα.

27.5.2016

Έκθεση Ε. Κουτρή και Π. Κώστα

Η γκαλερί Τοξότης υποδέχεται στο χώρο της τις Ε. Κουτρή και Π. Κώστα, στα πλαίσια μιας αναδρόμικης έκθεσης των έργων των δύο καλλιτεχνών. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 4 Ιουνίου.

11.4.2016

Νέες αφίξεις σε ρολόγια από βινύλιο.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τα νέα μας ρολόγια τοίχου απο αυθεντικά βινύλια. Σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων που αφορούν χόμπυ, μουσική, τέχνες κάθως και γνωστές τηλεοπτικές σειρές. Όλα φτιαγμένα από κανονικά βινύλια μουσικής.

5.9.2015

Καλή σεζόν!

Η γκαλερί Τοξότης σας εύχεται μια καλή και δημιουργική σεζόν 2015-16. Σας περιμένουμε με ανανεωμένες προτάσεις για τα έργα και τους τοίχους σας!

1.8.2015

Κλειστά λόγω διακοπών

Η γκαλερί Τοξότης θα παραμείνει κλειστή από την 1.8.2015 και μέχρι τις 28.8.2015. Καλές διακοπές!

28.9.2014

Έκθεση Ζωγραφικής της Κατερίνας Μυτιληναίου

Η γκαλερί Τοξότης με χαρά ανακοινώνει την πρώτη έκθεση ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της. Η Κατερίνα Μυτιληναίου θα παρουσιάσει ζωγραφικές της δημιουργίες από όλη την περίοδο που ασχολείται με τα εικαστικά.
Σας περιμένουν κυρίως έργα από λάδι σε καμβά με ποικίλα θέματα όπως τοπία και φύση.
Με μεγάλη μας χαρά σας περιμένουμε στην γκαλερί για να απολαύσουμε μαζί της δημιουργίες της Κατερίνας.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποίηθουν το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 18:00

Ώρες έκθεσης
Καθημερινές πρωί: 11:00 - 13:00. Απογέυματα: Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 18:30 - 20:30

2.8.2014

Η γκαλερί Τοξότης σας εύχεται καλές διακοπές.

Το καταστημά μας θα παραμείνει κλείστο μέχρι και τις 24 Αυγούστου. Μαζί σας πάλι από την Δευτέρα 25 Αυγούστου! Καλή διακοπές και καλή ξεκούραση!

9.11.2013

Κάλεσμα δημιουργών για οργάνωση περιοδικών εκθέσεων.

Η δική μας ιδέα (και απολογισμός) μετά από αυτά τα δύο χρόνια λειτουργίας, είναι ότι από αυτήν την χρονιά θα θέλαμε να αρχίσουμε να οργανώνουμε εκθέσεις.
Ναι. Η ιδεά υπήρχε βέβαια από την αρχή αλλά πλέον ο "νέος" Τοξότης φθάνει σε μια περίοδο ωρίμανσης και σκεφτόμαστε να το κάνουμε πράξη σιγά σιγά.
Οι εκθέσεις αυτές μπορούν να είναι ατομικές, έιτε όμαδικές. Μιλάμε για φωτογραφία, για ζωγραφική ή και για οποιάδηποτε άλλα εικαστικά έργα θέλει ο δημιουργός να εκθέσει.
Για αυτό τον λόγο ο Τοξότης καλεί όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μέσω του page στο Facebook ή μέσω της ιστοσελίδα μας για περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα.
Ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε περισσότερα να ανακοινώσουμε! Καλή συνέχεια.

1.11.2013

Δύο χρόνια λειτουργίας του νέου Τοξότη!

Ο "νέος" Τοξότης κλείνει σήμερα δύο χρόνια λειτουργίας! Για να γιορτάσουμε τα γενέθλια προσφέρουμε 20% έκπτωση σε ΟΛΑ τα έργα τέχνης στο κατάστημα! Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας αυτά τα δύο χρόνια.

30.9.2013

Μια νέα σεζόν ξεκινάει!

Ο Τοξότης εύχεται μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά σε όλους και όλες. Τα δικά μας νέα είναι ότι από αυτήν την χρονιά θα θέλαμε να αρχίσουμε να οργανώνουμε εκθέσεις. Είτε αυτές είναι ατομικές, είτε ομαδικές. Είτε πρόκειται για φωτογραφία, είτε για ζωγραφική, είτε για οποιάδηποτε άλλη εικαστική δημιουργία που θέλει ο καλλιτέχνης να επικοινωνήσει.
Για αυτό τον λόγο η γκαλέρι Τοξότης καλεί όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί της για περισσότερη συζήτηση και οργάνωση επ'αυτού του θέματος. Ευχόμαστε λοιπόν ότι σύντομα θα έχουμε περισσότερα να πούμε σχετικα. Και πάλι καλή σεζόν σε όλους!

7.4.2012

Ο Τοξότης διαθέτει πλέον στους επισκεπτές του και αυτοκόλλητα τοίχου (wall-stickies)!

Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι από βινύλιο και κολλάνε με μη τοξική κόλλα η οποία περιορίζει τα ίχνη στον τοίχο μετά την αφαίρεση του αυτκόλλητου. Η γκαλερί διαθέτει ποικιλία από αφίσες και θέματα στην μορφή αυτοκόλλητου αλλά και μινιμαλιστικά σχέδια τα οποία ανανεώνουν το τοίχο σας. Επισκεφτείτε τον τομέα έκθεση για να δείτε διαθέσιμα θέματα από το στοκ μας. Τέλος ενημερώνουμε ότι μπορούμε να εκτυπώσουμε οποιόδηποτε δικό σας θέμα (φωτογραφία, αφίσα, σχέδιο) σαν αυτοκόλλητο τοίχου για να βάλετε την προσωπική πινελιά στον χώρο σας. Όλα αυτά πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

21.3.2012

Καλώς ορίσατε στην Γκαλερί Τοξότης! Ναι είμαστε επιτέλους online...

Καλώς ήλθατε στη διαδικτυακή γκαλερί μας! Περιηγηθείτε ελεύθερα στο νέο αυτό site. Δείτε γενικές φωτογραφίες της Γκαλερί στον "Χώρο", δείτε στην "Έκθεση" όποια έργα και προϊόντα έχει η Γκαλερί στην μόνιμη εκθεσή της, όπως π.χ. έργα ζωγραφικής από καταξιωμένους ΑΛΛΑ ΚΑΙ από νέους ταλάντούχους (και πιο άγνωστους στο ευρύ κοινό) ανθρώπους και καλλιτέχνες της πόλης. Άντικειμένα wall-art όπως πρωτότυπες μεταλλίκες και ξύλινες κατασκευές ή καθρέφτες, όλα δημιουργίες εργαστήριων και καλλιτεχνών στην Ελλάδα. Ακόμα μπορείτε να δείτε καμβοποιήσεις σε αφίσες και φωτογραφίες που διαθέτουμε και που παραδίδουμε σε έσας (σε ότι μορφή θέλετε να εκτυπώσετε).
Στον τομέα "Κορνίζα" μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την μεγάλη ποικιλία σε κορνίζες που διαθέτει η Γκαλερί και που καλύπτουν από τις πιο μικρές ως τις πιο μεγάλες απαιτήσεις (και διαστάσεις) σε πλαίσιο, για οτίδηποτε θέλετε να "πλαισιώσετε". Επίσης μπορείτε να δείτε και δουλειές που έχουν ήδη γίνει στο εργαστηριό της Γκαλερί. Τέλος στον τομέα "επικοινωνία" περιμένουμε οποιάδηποτε ερώτηση, απορία ή και σχόλιο απο έσας. Καλή περιήγηση!